Hud- och kroppsbehandlingar

Våra hud- och kroppsbehandlingar

Hud- och kroppsbehandlingar för förbättring av hudens åldrande och föryngrande behandling för att förbättra hudens textur.

Profhilo

Profhilo är vår senaste behandling som ger en omedelbar förbättring av hudens åldrande. Du får direkt förbättrad fuktbalans, elasticitet samt uppstramning med hjälp av injektion och en speciell behandlingsteknik genom att injicera produkten på 5 optimala punkter i huden.
Profhilo räknas inte som fillers eller skinbooster utan tillhör istället kategorin bioremodellering, vilket innebär att dina egna tillväxtfaktorer i huden stimuleras och ökar i antal.

Behandlingstid 30-45 min
Profhilo hållbarhet 6-12 månader

PRP för ansikte, ben och leder

Platelet rich plasma (PRP) är kroppens egna system för läkning och nybildning.

Behandlingen genom blodplättar rich plasma (PRP) hjälper till att förbättra hudens textur, ger en fin jämnhet, och färskhet på de mest naturliga sättet. Den föryngrande behandlingen av mesoterapi med (tillväxtfaktorerna) från patientens eget blod direkt på huden. Plasman stimulerar regenereringen av hudceller och ökar naturliga produktionen av kollagen och elastin. Ansiktet återställer vitaliteten och lystern hos en ung hud.

Cryopen

Cryopen är ett enastående instrument som arbetar med kryoterapi som är en välbeprövad metod som enkelt och säkert avlägsnar olika hudförändringar snabbt och effektivt utan att skada frisk vävnad. Cryo behandlingen är naturligtvis inget nytt och är känt inom dermatologi över hela världen. Med Crypen kan man behandla väldigt många ofarliga hudåkommor som de flesta patienterna har, som vårtor, pigment, skin tags, ålders- och solfläckar.

Cryopen behandlar:
• Fibrom/ skin tags
• Vårtor
• Hemangiom
• Pigment
• Åldersfläckar
• Fettknölar

Välj behandling

30 min, 3000 kr

45 min, 6399 kr

45 min, 2000 kr

Hur går det till?
Cryopen är en noggrann behandling som arbetar med dikväveoxid (lustgas) för att frysa pigment och hudfläckar på 1-20mm, behandlingen är snabb och områdesinriktad. Med Cryopen är bieffekterna minimala, och krävs oftast bara 1 till 3 behandlingar för att uppnå önskat resultat.
Vad ska jag tänka på inför behandling?
• Man får inte sola innan behandlingen
• Området får inte vara solbränt
• Observera att vi inte har möjlighet att undersöka om en åkomma eller hudförändring är ofarlig eller inte. I sådana fall behöver det först undersökas av en läkare. Vi kan endast behandla godartade hudförändringar med CryoPen.

Efter CryoPen-behandlingen
Efter behandlingstillfället med CryoPen är det normalt att det uppstår en myggbettsliknande svullnad vid den behandlade indikationen. Det kan även klia på det behandlade området och varar vanligtvis i ungefär 10–20 minuter. Under de närmaste dagarna kommer det behandlade området att mörkna och bilda en skorpa. Det är oerhört viktigt att man undviker att pilla och klia på skorpan, då det kan bilda ärr och störa läkningsprocessen. Beroende på hur indikationen läker kan en till två upprepande behandlingar behövas.

Kontranindikationer för CryoPen
• Har eller har haft hudcancer
• Har överkänslig hud
• Lider av en hudsjukdom
• Har keloidbenägen hud
• Är gravid eller ammar

Priser
CryoPen - 1 st = 599kr
Behandlings tid 15 min
CryoPen - 2 - 3 st = 1495kr
Behandlings tid 15 min
CryoPen - 4-6 st = 1797kr
Behandlings tid 30 min
CryoPen - 7 -10 st = 2495kr
Behandlings tid 30 min
CryoPen återbeök = 250kr
Behandlingstid 30min

PRP för ben och leder (knä, armbåge eller axlar)
Tid: 45 minuter, Pris från 1 500 kr